Είδη Αλόγου » Γκέτες, Μπαντάζ & Καμπάνες » Γενικής Χρήσης - Εμποδίων » Γκέτες "Carbon Air Tendon" Μπροστινές
Γκέτες "Carbon Air Tendon" Μπροστινές Γκέτες "Carbon Air Tendon" Μπροστινές
Γκέτες "Carbon Air Tendon" Μπροστινές [E2110]

Οι 100% κατασκευάσμένες στην Ιταλία "CARBON AIR Tendon" γκέτες έχουν μελετηθεί για να προστατεύουν τα άλογα εμποδίων από συγκρούσεις και μώλωπες στα μπροστινά άκρα, ενώ προσφέρουν στήριξη στους τένοντες.

Αποτελούνται από εξωτερική δομή TPU με διαφοροποιημένο πάχος,που διαπερνά χάρη στο διάτρητο νεοπρένιο και αερίζεται με 6 αεραγωγούς. Το Gel-Tech βρίσκεται μεταξύ της εξωτερικής δομής TPU και της υποστήριξης νεοπρενίου, όπου χρειάζεται, λειτουργεί ως αμορτισέρ και ως άνετο παραπέτασμα. Στοιχεία ίνας άνθρακα υπάρχουν κάτω από το κέλυφος για την θερμομόνωση των αρμών από τη θερμότητα που παράγεται από την εξωτερική τριβή, ενώ παράλληλα αυξάνεται η μηχανική αντοχή στις κρούσεις.

Στην εσωτερική πλευρά, κλειστή για το μακρύ πέλμα, δημιουργήθηκε μια ζώνη Flex-Zone, απαραίτητη για να επιτρέψει τη μέγιστη ελευθερία κίνησης στο άκρο. Οι ελαστικοί ιμάντες με άκρη ταχείας αποδέσμευσης έχουν βαθμονομηθεί για ασφαλές κλείσιμο, είναι στην πραγματικότητα εξοπλισμένοι με διπλό σύστημα ασφάλισης (οριζόντια κάθετο).

Η διάσταση και η απόλυτη εργονομική τους εμφάνιση έχουν αναπτυχθεί με ακρίβεια στη δομή των άκρων, εξασφαλίζοντας τέλεια τοποθέτηση, αποφεύγοντας κάθε είδους στρες.

Διαθέσιμες Επιλογές:
Χρώμα:
Μέγεθος:

Τιμή: 117,00€ 

« Προηγούμενο     Επόμενο »
Προσφορές
Εταιρικά Νέα
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!