Προφίλ

Η "Poly's Rugs" ιδρύθηκε το 1980 στην περιοχή του Παλαιού Ιππόδρομου στη Καλιθέα, με σκοπό την παραγωγή και την εμπορία κουβερτών (Rugs), υποσαγμάτων και γκέτες ιππέα-μινι τσαπς από τον κύριο Ανδρέα Πολυχρονόπουλο.

"Ο ίδιος λόγω της αθλητικής ενασχόλησης του με την υπερπήδηση εμποδίων αλλά και της αγάπης του για την ιππασία και το άλογο ξεκίνησε αυτή του την δραστηριότητα"

Όντας έτσι, η πρώτη στην Ελλάδα που παρήγαγε το συγκεκριμένο είδος σε μεγάλη ποικιλία, κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει επιχειρηματικά στο χώρο της ιππασίας, με αποτέλεσμα το 1985 να επεκτείνει την δραστηριότητα της στην εμπορία όλων των ειδών για τον ιππέα & το άλογο.

Στην συνέχεια μεταφέρεται στο Κορωπί όπου κτίζει την σχέση αξιοπιστία της με τον πελάτη μέσα από την πλούσια γκάμα των επώνυμων προϊόντων της αλλά και του εξειδικευμένου προσωπικού που κατέχει.

Το 2008 μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000τμ. Λ.Βάρης Κορωπίου 62, όπου μέχρι και σήμερα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της με το ίδιο μεράκι και αγάπη για το άλογο και την ιππασία όπως όταν πρωτοξεκίνησε.