Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής :


α) ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ 
Μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard κτλ).
Το ποσό της αγοράς αφαιρείται από το υπόλοιπο που είναι διαθέσιμο στον πελάτη την στιγμή που η παραγγελία επιβεβαιώνεται από τον Πωλητή και θα χρεωθεί στην συνέχεια κατά την αποστολή της παραγγελίας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι κατά την διαδικασία πληρωμής από την Visa, MasterCard η αρμόδια τράπεζα ενδέχεται να απαιτήσει την εισαγωγή ενός PIN ή κωδικού πρόσβασης κατά τη στιγμή της πληρωμής. Εάν αυτός ο κωδικός PIN ή ο κωδικός πρόσβασης δεν είναι γνωστός στον πελάτη, αυτός / αυτή καλείται να επικοινωνήσει με την τράπεζά του.


β) Με αντικαταβολή του τιμήματος με μετρητά με την παράδοση του δέματος.


Τα παραστατικά προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής) άνω των 500,00€ και τα παραστατικά προς επαγγελματίες (τιμολόγια) άνω των 1,500,00€ δεν μπορούν να εξοφλούνται τοις μετρητοίς. Η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες εκτός Ελλάδας.


γ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας (Eurobank Iban GR8902600400000690101364023) . Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας, αναγράφεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας, όπου και λάβατε με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.


Καταθέσεις μέσω του συστήματος Eurobank δεν επιβαρύνονται με τραπεζικά έξοδα.  Από οποιαδήποτε διαφορετική τράπεζα χρεώνεστε το ποσό των εξόδων που χρεώνει η τράπεζα σας. Το ποσό που θα αποσταλεί προς τον τραπεζικό λογαριασμό του Ανδρέα Πολυχρονόπουλου θα πρέπει να είναι το τελικό ποσό της παραγγελία σας χωρίς κάποια αφαίρεση εξόδων της τραπέζης σας.


Κατά την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθεί ως δικαιούχος του λογαριασμού ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Με την ολοκλήρωση του τραπεζικού εμβάσματος, παρακαλούμε να ενημερώσετε, είτε με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, είτε τηλεφωνικά την Poly's Rugs Tack Shop, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία παραγγελίας και αποστολής των παραγγελθέντων προϊόντων.


Παρακαλούμε σημειώστε, ότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών, σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται άκυρη.


Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από την Poly's Rugs, πιστώνεται τραπεζικός λογαριασμός που θα μας υποδείξετε με αριθμό IBAN. Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα χρεώσει η τράπεζα, στην οποία ανήκει ο λογαριασμός, σάς επιβαρύνουν.


δ) Με Click Away

1.     Μπες στο polysrugs.gr διάλεξε τα προϊόντα που θέλεις να αποκτήσεις & κάνε την παραγγελία σου, επιλέγοντας παραλαβή από το κατάστημα.


2.     Προεξόφλησε την παραγγελία σου με τραπεζική κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας (Eurobank Iban GR8902600400000690101364023) ή πλήρωσε με κάρτα στο κατάστημα με την παραλαβή σου


3.     Με το που ετοιμάσουμε την παραγγελία σου θα σε καλέσουμε για να κανονίσουμε την ώρα και την ημέρα παραλαβής.


4.     Στη συνέχεια θα λάβεις από εμάς το απαραίτητο για την μετακίνηση σου SMS, ώστε να παραλάβεις από το κατάστημα μας την ώρα & την ημέρα παραλαβής που κλείσαμε ραντεβού.